Kiemelt hírek

Libri napok júniusban-Csak BDDSZ tagoknak!

Június 14-től 15-ig kedvezményes napok lesznek a Libri Áruházakban!

A BDDSZ tagok 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak ezeken a napokon az ország valamennyi Libri Áruházában a 2022. évre érvényesített tagkártya felmutatása mellett!

A 20% kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, kiárusított termékként megjelölt leárazott termékekre. Egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze és webshopos vásárlásnál nem érvényesíthető!

Üdvözlettel: 

BDDSZ Országos Iroda

Fiatal Szakszervezetis Rovat a Klubrádióban

2022. 04. 27-én Szabó Krisztina, a XVII. kerületi Alapszervezet titkára nyilatkozott a Klubrádió Szolidaritás című műsorában arról, hogy fiatalként mit jelent szakszervezeti tagnak lenni, ő maga miért lett tag. Beszélt arról is, hogy szakszervezeti titkárként milyen feladatai vannak, milyen kihívások elé állítja a közösségszervezés, milyen feladatai vannak a BDDSZ-nek és mi kell ahhoz, hogy a fiatalok vonzónak találják a tagsághoz tartozást.

Munkahelyi zaklatás témájú nemzetközi webinár összefoglalója

Az európai szociális párbeszéd szereplői (köztük az EPSU) részvételével évekkel ezelőtt elkészítésre kerültek a munkahelyi zaklatás témájában több szektorra vonatkozó útmutatások = Multisectoral guidelines (https://www.epsu.org/article/multi-sectoral-guidelines-tackle-third-party-violence-and-harassment-related-work)