Online belépési nyilatkozat

Alulírott, jelen nyilatkozattal belépek a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetébe (BDDSZ). Kijelentem, hogy elfogadom és betartom a BDDSZ Alapszabályát, a tagdíjfizetést vállalom, melyről minden hónap 15. napjáig gondoskodom. Tudomásul veszem, hogy a tagdíj mértéke a BDDSZ Alapszabályának VI. fejezet 4. pontja szerint a bruttó munkabér 1%-a.

Kérjük a legördülő listából válassza ki milyen módon kívánja fizetni a tagdíjat.

Születési idő

A könnyebb kapcsolattartás érdekében kérjük, add meg a mobiltelefonszámodat.
A szakszervezeti tagdíj adóalap csökkentő tétel az éves adóbevallásban, amely igénybevételéhez a tárgyévet követő év január 31-ig igazolást küldünk!
Válassz Alapszervezetet. A listát megtalálod itt: BDDSZ Alapszervezetek
Vállalom, hogy a fenti adataim változását a változást követő 15 napon belül a Szakszervezet Országos Irodájához címezve bddsz@bddsz.hu írásban bejelentem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a BDDSZ az általam megadott elérhetőségeimre általános tájékoztatót, hírlevelet vagy a szervezeti tagság számára elérhető kedvezményes lehetőségekről és ajánlatokról értesítést küldjön.
Az Ifjúsági Tagozatban való részvételről csak a 41 év alattiaknak kell nyilatkozni.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a BDDSZ az általam megadott adataimat (név, születési adatok, lakcím, adószám, tagkártyaszám, munkahelyre vonatkozó adatok) bizalmasan kezelje, és tagi nyilvántartásba vegye.

Adatkezelési Szabályzat

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.