• kérdőív gyógyped pótlék

Kérdőív a gyógyped. pótlékra való jogosultság bölcsődei gyakorlatáról

Kérdőív a gyógyped. pótlékra való jogosultság bölcsődei gyakorlatáról

2023.11.21. k - 11:48
Posted in:

A bölcsődei dolgozók aktivitásának, pereinek és jelzéseinek köszönhetően a BDDSZ 2022-ben sikeres tárgyalást folytatott a felelős minisztériummal a gyógypedagógiai pótlék kiterjesztéséről. A jogszabály módosításának köszönhetően 2023. január 1-jétől a korai fejlesztésre jogosult gyermekek bölcsődei, mini bölcsődei ellátása után egyértelműen jár pótlék a kisgyermeknevelőknek.

Jelen rövid felméréssel célunk, hogy tájékozódjunk a bölcsődében ellátott, korai fejlesztésre jogosult gyermekek után járó gyógypedagógiai pótlék kifizetésének gyakorlatáról. Célunk továbbá, hogy a bölcsődei ellátás befogadó és elfogadó közeget biztosítson mind az ellátandó gyermekek, mind az ott dolgozó szakemberek számára.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a gyógypedagógiai pótlék jogosultságot követő tapasztalatok összegzését.

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, az egyes adatlapokon szereplő válaszok felhasználása kizárólag a BDDSZ Országos Irodában történik! Az egyéni válaszokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat csak összesített formában fogjuk felhasználni.

Kijelentjük, hogy a kérdőívben  megadott e-mail címeket a BDDSZ csak akkor kezeli és gyűjti, illetve használja fel cél szerint, amennyiben a 32. pontban a hírlevélre való feliratkozást jelölte be.
A BDDSZ adatkezelési szabályzata itt olvasható.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2023. december 07.

A kérdőív linkje: https://forms.gle/a1qpRcKBYn8eE6Lx7

Közreműködésedet köszönjük!
Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete