• webinar

Kisgyermekkori nevelés és gondozás (0-6 év) Európában - WEBINÁR 2021.05.20. 14 h.

Kisgyermekkori nevelés és gondozás (0-6 év) Európában - WEBINÁR 2021.05.20. 14 h.

2021.05.19. sze - 14:24
Posted in:

Kisgyermekkori nevelés és gondozás (0-6 év) Európában: hogyan lehet toborozni és továbbképezni a képzett személyzetet?

Időpont: 2021. május 20. (csütörtök) 14:00-16:00.

Helyszín: ONLINE
Nyelv:      angol

A webinárium első részében megvitatjuk, hogyan toborozhatjuk és tarthatjuk meg a kisgyermekkori nevelés és gondozás (0-6 év) szakmában dolgozó személyzetet, és konkrét példákat mutatunk be a szakma vonzerejének növelésére és a kreatív toborzási stratégiákra vonatkozóan.

A második részben arra fogunk koncentrálni, hogy miként lehetne javítani a bemeneti képzési stratégiákat a szakma vonzerejének és a kisgyermekkori nevelés és gondozás szolgáltatások minőségének növelése érdekében. Különös figyelmet fogunk fordítani a munkaalapú tanulás és a gyakornoki időszakok fontosságára, valamint a vezetők minőségi alapképzésének fontosságára.

Az előadók között szerepel az oktatási minisztérium képviselője Szlovéniából (Brigita Mark), EUROCITIES Gent városából (Lieve de Bosscher), az európai szakszervezetekből, az ETUCE-tól  (Stig Lund) és az EPSU-tól (Szűcs Viktória), valamint a dán BUPL szakszervezetből (Karen Bolt Aagaard).

Kérdezési lehetőség az élő esemény során biztosított.

A program és az esemény követésére szolgáló link itt található: (regisztráció nem szükséges, a rendezvény nyitott bárki számára, aki érdeklődik a téma iránt).

A webinárt: Az Európai Bizottság Oktatásügyi, Ifjúságpolitikai, Sportügyi és Kulturális Főigazgatósága szervezi.

További információ és előzmények itt:

A webinár visszanézhető itt.