A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete támogatja a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörüléssel (ÉSZT) és a Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezetével (TUDOSZ) együtt meghirdetett A MAGYAR KULTÚRA NAPJÁHOZ kötődő akcióját.
Végigkövettük azt az évek óta tartó küzdelmet, ahogyan immár évek óta fáradhatatlan harcoltok és változatlan lelkesedéssel álltok ki a területen dolgozók érdekeiért, tisztességes bérezéséért, illetve a magyar kultúra értékei mentén a tudományos élet méltó kereteinek fenntartásáért!

Támogatjuk fellépésüket, a kultúra értékeit, intézményeit és az azokban dolgozó szakembereket sértő, lebecsülő és megalázó körülmények ellen! Kiállunk a Magyar Tudományos Akadémia függetlensége és a tudomány értékei mellett!

Szolidárisak vagyunk a könyvtári, a múzeumi, a levéltári, a közművelődési és a tudományok területén dolgozók életminőségét jelentősen jobb irányba befolyásoló küzdelmetekben!

A BDDSZ képviselői a budapesti és a szegedi helyszínen is ott lesznek a január 22-i demonstrációval egybekötött gyertyagyújtáson!

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Julianna és Lilla nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés