Az Európai Unió vezetői a tisztességes munkafeltételekről és a növekedésről szóló göteborgi szociális csúcstalálkozón 2017. novemberében ünnepélyesen kihirdették a szociális jogok európai pillérét. A kezdeményezés 20 alapelvre épül, amely további jogokat és hatékonyabb jogérvényesítést biztosít az EU polgárainak.

Az európai szociális jogok hazai fontosságának és megvalósulásának megítélésének témájában készített kérdőívet a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet, Prof. Dr. László Gyula vezetésével.
Ezúton kérünk titeket, hogy töltsétek ki az alábbi linken található kérdőívet! A kérdőív kitöltésével szervezetünk, a BDDSZ munkáját is segítitek: A BDDSZ XII. Kongresszusának középtávú programjának egyik fő célja a szociális jogok európai pillérének húsz alapelve és az abból képződő jogok az ágazatunkban foglalkoztatottaknál érvényre jussanak azért, hogy nemzeti szinten támogasson egy jól működő munkaerőpiacot és jóléti rendszert.

A kérdőív kitöltése névtelen, és csak tudományos célokat szolgál!

A kérdőív elérhetősége: http://kerdoiv.pte.hu/evasys/online.php?p=Goteborg

A kérdőív kitöltése önkéntes. A link továbbítható széleskörben!
Amennyiben további kérdéseid vannak a kutatással kapcsolatban, a következő módon léphetsz kapcsolatba a kutatásvezetővel:
E-mail: laszlo@ktk.pte.hu

A kitöltéseket és megosztásokat ezúton is köszönjük!

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Lenke nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 62

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés