A kicsik életében nagyon fontos szerepet játszanak a kisgyermeknevelők, munkájukkal hozzájárulnak készségeinek fejlesztéséhez, sőt legtöbbször az egész családot támogatják tanácsaikkal, figyelmességükkel. Az Év Kisgyermeknevelője díjra 48 jelölés és 4883 szavazat érkezett, végül a budapesti Brigancz Andrea nyerte el megtisztelő címet 528 szavazattal.

„Az Év Kisgyermeknevelője díj egy jó lehetőség arra, hogy ez a felelősségteljes hivatás reflektorfénybe kerüljön, hiszen a szülők a legféltettebb kincsüket bízzák a bölcsődei kisgyermeknevelőkre. A legtöbben nem is sejtik, mennyire sokrétű az ő munkájuk, és milyen nagy szerepet játszanak a kicsik életében és fejlődésében. Segítenek nekik beilleszkedni egy új környezetbe, és a biztonságot jelentik számukra az édesanyjukról való leválás időszakában” - mondta el Szűcs Viktória, a BDDSZ elnöke. „Véleményem szerint a díj hosszú távon segítséget nyújthat a bölcsődei dolgozók munkájának társadalmi elismeréséhez.”

Az elismerést első alkalommal a Manó-lak Bölcsőde egyik kisgyermeknevelője, Brigancz Andrea vehette át.

„A kisgyermeknevelői hivatásban az a legszebb, mikor munka közben körülvesznek az apróságok, és látom rajtuk, mennyire ragaszkodóak. Nagyon örülök az Év Kisgyermeknevelője díjnak, igazán jól esik, hogy ennyien gondoltak rám. Szeretném megköszönni a jelölést, és a szavazóknak pedig, hogy érdemesnek tartottak a díjra” – nyilatkozta Brigancz Andrea.

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezet nevében ezúton is GRATULÁLUNK!

 

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Ilona nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 62

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés