A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete támogatja a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) MAGYAR KULTÚRA NAPJÁHOZ kötődő demonstrációját! Támogatjuk azokat a követeléseket, melyek megvalósulása érdekében immár évek óta demonstrációt kényszerültök szervezni.

Szolidárisak vagyunk veletek a kultúrában és a kultúráért dolgozók életminőségét jelentősen jobb irányba befolyásoló küzdelmetekben!

Támogatjuk fellépéseteket, a kultúra értékeit, intézményeit és az azokban dolgozó szakembereket sértő, lebecsülő és megalázó körülmények ellen!

Veletek gyászoljuk a megszüntetett kulturális háttérintézményeket (Nemzeti Művelődési Intézet, Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága, Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ, MaNDA – Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet).

Kívánjuk, hogy a mára mérhetetlenre tágult különböző rétegek közötti kulturális szakadék szűnjön meg és különösképpen azt, hogy ne legyenek minősíthetetlenül rossz helyzetben azok az emberek, akik a kultúráért dolgoznak!

Szolidárisak vagyunk a kultúra és közgyűjtemények területén egyre nehezebb körülmények között dolgozó kollégáitokkal, követeléseitekkel teljes mértékben egyetértünk!

Kedves Csóti Csaba Elnök Úr!
Tájékoztatlak, hogy a BDDSZ képviselői ott lesznek a január 21-i tüntetésen.
Kívánjuk, hogy demonstrációtok elérje célját!
Budapest, 2017. január 20.

 Szolidaritással:

Szűcs Viktória, BDDSZ elnök

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Ilona nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 62

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés