Tisztelt Sztrájkoló Önkormányzati Dolgozók!

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete a mai napon (február 15-én) megtartott Alapszervezeti Titkárok Tanácsülésén döntött arról, hogy támogatja és szolidaritásáról biztosítja a február 15-én, 16-án és 19-én megtartásra kerülő önkormányzati sztrájkban részt vevő valamennyi önkormányzati köztisztviselőt!
Sajnálatosnak tarjuk, hogy ismételten a munkabeszüntetés alkalmazásához szükséges a dolgozóknak folyamodni, mert a Kormány figyelmen kívül hagyja az önkormányzati köztisztviselők követeléseit!
A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete elfogadhatatlannak tartja, hogy az önkormányzati köztisztviselők számára 2008 óta változatlan mértékű, azaz 38.650 Ft az illetményalap, amely rendkívül méltánytalan bért biztosít számukra!
A fentiek miatt szolidárisak vagyunk az önkormányzati köztisztviselők helyzetének javításáért folytatott küzdelemmel, szolidaritásukat kifejezve kék ruhát öltöttünk, illetve kék szalagot tűztünk.
Kívánjuk, hogy a 2018. februári önkormányzati sztrájk elérje célját!

Budapest, 2018. február 15.
Szolidaritással,

Szűcs Viktória
BDDSZ elnök

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Ilona nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 62

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés