• Pályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Dr. Koncz József emlékére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Dr. Koncz József emlékére

2020.07.02. cs - 21:17
Posted in:

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete és a Bölcsődei Múzeum Alapítvány Dr. Koncz József emlékére pályázatot hirdet két témában.

1./Témák:

A./ Dr. Koncz József gondolatisága, személyes hitvallása (hit, szeretet, hivatás, közös, együttes feladatvégzés) mit jelentett a múlt szakembereinek és milyen üzenete van a jelen kisgyermeknevelőinek?

B./ A Dr. Koncz József által alapított szervezetek (érdekvédelem, érdekképviselet) szerepe, tevékenységük a múltban, miért volt fontos és időszerű a bölcsődei dolgozók életében, valamint mit jelent a tőle kapott örökség, illetve annak időtállósága a jelen dolgozóinak?

3./ A pályázat tartalma:

A választott téma rövid indokolása, a témában folytatott kutatómunka rövid leírása, a választott téma kifejtése. (Minimum 3, maximum 20 oldal.)

2./ Pályázati díj:

A Nyertes külön meghívást kap 2020. szeptember 16-ra, a főorvosúr tiszteletére megrendezésre kerülő budapesti emlékkonferenciára, illetve egy kétszemélyre szóló háromnapos kikapcsolódást nyerhet félpanziós ellátással.

4./ A pályázat beadásának határideje: 2020. augusztus 20.

A pályázatokat PDF-formátumban elektronikusan a regisztracio@bddsz.hu e-mail címre, vagy postán, a BDDSZ 1244 Bp., Pf. 766. címre kell küldeni, a borítékra kérjük ráírni „PÁLYÁZAT”.

5./ Pályázat értékelése: szakmai értékelés alapján az Alapítvány kuratóriuma és a BDDSZ Ügyvivő Testülete dönt szeptember 10-ig, melyről a pályázók írásban értesítést kapnak.

6./ Külön megállapodás alapján a nyertes pályaművek a BDDSZ oldalán publikálásra kerülnek.

Budapest, 2020. július 2.

 

Scheer Ferencné s.k.                                   Szűcs Viktória s.k.
  kuratóriumi elnök                                           BDDSZ elnök